Notícies d’AprènOnline

Divendres, 3 de maig de 2019

 • Després que molts docents ens demanessin cursos bonificables i per altres camps aliens a la docència, hem decidit col·laborar amb una plataforma de formació contínua, bonificable i online.FORMANDONLINE, S.L.
  http://formandonline.com

  Tant en català com en castellà..
 • El curs vinent hi ha oposicions a TEI (Tècnic/a Superior a Educació Infantil). Hem escrit un curs especialitzat en aquestes oposicions. Si sou TEIs o coneixeu algú, us agrairem que els féssiu arribar aquesta informació.Més informació aquí..
 • Davant la necessitat de superar el masclisme i patriarcal, us oferim un conjunt de cursos que han estat elaborats amb l’ajuda de la cooperativa amaltea. Més informació sobre aquesta cooperativa:
  https://amalteacoop4.wixsite.com/amaltea
  .
 • .A partir del 15 de maig ja us podeu inscriure a la nostra escola d’estiu..
 • Segurament a partir de setembre oferirem cursos de preparació a oposicions per a Secundària, ja que el juny del 2020 hi haurà de nou oposicions..

Si vols rebre informació omple aquest formulari

.
Sabies que:

Diuen que només es poden un total de 10 hores a la setmana en cursos online. Ho diuen algunes associacions que fan formació i inclús algunes persones que atenen per telèfon al Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Això de les 10 hores fa referència als cursos cursos. Un curs no pot representar més de 10 hores a la setmana, així es garanteix que el pugui fer el màxim de persones.

Però una persona pot fer més d’un curs, encara que la suma sigui de més de 10 hores a la setmana.

És a dir, una persona no pot fer un curs que impliqui 20 hores setmanals, però sí que pot fer dos cursos de 10 hores setmanals cada un.

Accés a la normativa.